Quantcast
Viață scurtă, impact mare: Kobe Bryant, 1978-2020 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Viață scurtă, impact mare: Kobe Bryant, 1978-2020

Lumea sportului este copleșită de durere după moartea jucătorului de baschet de talie mondială, Kobe Bryant, a fiicei sale Gianna și a altor șapte persoane în urma unui accident de elicopter lângă Los Angeles.

Cunoscut pentru competitivitatea sa acerbă, Bryant a ajuns direct la echipa Lakers după terminarea liceului, la doar 18 ani. El a câștigat cinci campionate NBA, două medalii olimpice de aur și a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star. Bryant s-a confruntat cu dificultăți în viața sa personală.

El a fost acuzat de hărțuire sexuală. Ulterior, acuzațiile au fost retrase. Jucătorul de baschet a intentat un proces civil.

Se spune că mergea la biserică săptămânal, chiar și în dimineața zilei în care și-a pierdut viața în accident. Bryant a fondat o organizație non-profit pentru a ajuta tinerii fără adăpost. Recent, s-a ocupat de cariera de baschet a fiicei sale.

În Senatul american, capelanul Barry Black s-a rugat pentru cei îndoliați, pentru ca noi toți să ne folosim de timpul pe care îl avem pe pământ să îl slujim pe Domnul.

Barry Black, capelanul Senatului: În timp ce milioane de oameni îi jelesc pe Koby și Gianna Bryant, și pe cei care au murit împreună cu ei, ne gândim cât de scurtă, cât de nesigură este viața și la moștenirea pe care o lăsăm în urmă. Cu toții avem un timp limitat pe pământ pentru a lăsa o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 812 – februarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Despre Info Crestin News

Leave a Reply