Quantcast
Vicepreşedintele partidului de extremă dreapta din Ungaria a distrus o carte de poveşti care promova homosexualitatea – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vicepreşedintele partidului de extremă dreapta din Ungaria a distrus o carte de poveşti care promova homosexualitatea

Vicepreşedintele partidului de extremă dreapta Mi Hazánk (Patria Noastră) a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care rupe foile unei cărți de povești şi le terce printr-un aparat distrugător de documente – scrie portalul Magyar Narancs, potrivit rador.ro.

„Patria Noastră consideră inacceptabil ca prin intermediul cărţilor de poveşti copiii noştri să fie expuşi propagandei homosexuale. Modul de viaţă aberant este ascuns în literatura pentru copii, ceea ce este o minciună, pentru că prinţii homosexuali nu fac parte din cultura maghiară.

La conferinţa mea de presă de astăzi am distrus cartea de propagandă a homosexualităţii, care este un atac împotriva dezvoltării sănătoase a copiilor noştri şi la adresa culturii maghiare – a afirmat politiciana.

Dúró a distrus volumul „Meseország mindenkié” (Ţara poveştilor este a tuturor) în care se găsesc parafrazări ale unor poveşti cunoscute. Eroii poveştilor sunt persoane care în lumina convenţiilor sociale din Ungaria sunt persoane marginalizate.

Astfel, au ajuns în carte Cenuşăreasa care era lesbiană, iepuraşul cu trei urechi, chelneriţa care omoară balaurul, o fetiţă romă, Pöttöm Panna, copii care provin din familii foarte sărace sau dezorganizate, în care au fost maltrataţi.

Sursa: stiripesurse.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply