Quantcast
Victor Ponta s-a sfătuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostală Dumbrăveni – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Victor Ponta s-a sfătuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostală Dumbrăveni

FOTO Victor Ponta s-a sfătuit cu pastorii evanghelici din Suceava, la Biserica Penticostală Dumbrăveni

Aflat într-o vizită în judeţul Suceava, premierul Victor Ponta a participat la o cununie religioasă oficiată la Biserica Penticostală „Betel” din comuna Dumbrăveni. După slujbă, Ponta a avut o întâlnire cu mai mulţi pastori ai bisericilor neoprotestante din judeţ.

Premierul Victor Ponta a participat, duminică, la cununia religioasă a nepotului lui Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni din judeţul Suceava. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Penticostală „Betel” din comună.

Accesul presei în clădirea bisericii a fost restricţionat pe durata evenimentului.

Premierul Victor Ponta a fost invitat să adreseze un mesaj credincioşilor care participau la slujbă. „Copiii sunt cea mai importantă bogăţie a ţării”, a spus Victor Ponta, care tocmai participase mai devreme la inaugurarea unei grădiniţe în comună.

Primarul comunei, Ioan Pavăl, le-a cerut oamenilor să-şi amintească la alegerile prezidenţiale că premierul Victor Ponta a alocat bani pentru finalizarea lucrărilor l-a grădiniţă.

După ceremonia religioasă, Victor Ponta s-a retras într-o încăpere a bisericii unde a purtat o discuţie cu lideri ai comunităţilor neoprotestante din judeţul Suceava. La discuţie au fost prezenţi pastori ai Cultului Creştin Penticostal, Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste, Bisericii Creştină după Evanghelie şi Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea.

Sursa: adevarul.ro

Despre

Leave a Reply