Video

VIDEO al unei mame care a refuzat avortul, vizualizat de 10 milioane de oameni

Un clip video făcut de o mamă tânără, care spune că a făcut bine alegând viaţa pentru fiul ei grav desfigurat, a fost vizualizat de aproape 10 de milioane de oameni din întreaga lume. Numărul de vizualizări este împărţit între YouTube, unde a fost urmarit de 1,5 milioane de ori, GodVine, care a înregistrat 8 milioane de vizualizari, şi GodTube, unde are 76.000 de vizionări.

lacey_buchanan_si_fiul_eiÎn clipul video, Lacey Buchanan din Woodbury, Tennessee, face cronica poveştii copilului ei Christian, care s-a născut cu o boală extrem de rară, care a provocat deformarea severă a gurii, a palatului moale, şi a elementelor osoase ale feţei lui. De asemenea, ochii săi nu s-au format şi s-a născut orb.
„Acest video este despre fiul meu, şi despre decizia de a continua sarcina, atunci când alţii mi-au spus să avortez,” scrie ea în descrierea video.

În videocipul pe care l-a făcut folosind telefonul mobil, Lacey spune povestea prin mesaje scrise, în timp ce Christian se odihneşte pe pieptul ei, cu spatele la aparat. La sfârşitul clipului, Lacey îl întoarce pe fiul lui pentru ca privitorul să îl vadă pentru prima dată, după ce ştie deja toată povestea.

Comentariile jignitoare pe care Lacey le primea de fiecare dată când ieşea cu fiul ei în public, a convins-o să facă un clip în care să arăte oamenilor cum o privire prin ochii iubirii poate schimba totul.

Citește și:  ONU folosește fondurile destinate coronavirusului pentru promovarea AVORTULUI

„Erau oameni care îmi spuneau cât de rău le părea pentru problemele din vieţile lor, până când au văzut videoclipul, iar acum sunt recunoscători că viaţa lor a fost pusă în perspectivă. Dumnezeu se foloseşte de Christian pentru a aduce bucurie adevărată oamenilor,” a spus Lacey pentru LifeSiteNews.

Galerie video

semneletimpului.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 30

Close