Quantcast
(VIDEO) Alertă! Incident şocant la un supermarket din Capitală. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

(VIDEO) Alertă! Incident şocant la un supermarket din Capitală.Mai mulţi poliţişti au intervenit la un centru comercial din sectorul 5 din Bucureşti, după ce un bărbat a refuzat să i se ia temperatura corporală. Incidentul a fost filmat de un martor ocular, iar din imagini se vede cum bărbatul în vârstă a fost placat de trei echipaje care l-au trântit la pământ pentru a-i pune cătuşele. Mulţimea aflată la faţa locului a huiduit intervenţia disproporţionată a forţelor de ordine.

In cele din urmă pensionarul a fost încătușat de polițiști la intrarea în magazinul Kaufland din cartierul Ferentari, se arată într-un clip video de pe Youtube.

În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace, potrivit Antena3. „Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin”, se arată în descrierea clipului postat pe YouTube.ActiveNews.ro: Versiunea Poliției despre evenimentele de la Kaufland este contrazisă de către filmul care prezintă ce s-a întâmplat înainte și în timpul venirii forțelor de ordine.

Astfel, se vede cum doi cetățeni, un bărbat și o femeie, refuză să le fie luată temperatura de către angajații Kaufland, iar la un moment dat aceștia cheamă Poliția. În momentul în care femeia îi cere unui polițist să se legitimeze, acesta reacționează spunând că trebuie să meargă la secție, lucru pe care persoana în cauză îl refuză.

Respectivul polițist cheamă colegii și aceștia îi arestează pe cei doi. Pe filmare nu se observă vreun element de violență, nici fizică, nici verbală, comis de cei doi: nici asupra angajaților Kaufland, nici asupra polițiștilor.

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliția Capitalei. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

Nota mea: Realitatea o vedeți în această filmare completă a incidentului, iar aceasta contrazice declarația Poliției. Cei doi cetățeni, soț și soție, ea Jurnalist, el Executive expert TS, erau de fapt doi oameni care își cunoșteau drepturile și nu au făcut decât să ceară justificări pentru acest abuz al luării temperaturii la intrarea în magazin. Nu au vorbit urât și nu s-au manifestat agresiv, dar poliția i-a tratat ca și cum ar fi făcut-o…Despre Info Crestin News

Leave a Reply