Quantcast
VIDEO: Autorul crimelor din CARACAL, Gheorghe Dincă s-a pocăit! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VIDEO: Autorul crimelor din CARACAL, Gheorghe Dincă s-a pocăit!

Asculta informatia

Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.

Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.

Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou!

Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreț) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris.

În următoarele săptămâni, vă vom aduce în atenție în mai multe episoade, tot ceea ce noi am experimentat! Acum urmăriți doar un scurt clip, pe care vă rugăm să-l distribuiți la cât mai mulți, fiindcă ceea ce a făcut Dumnezeu acolo în penitenciar, ne arată încă odată, dacă mai era nevoie, cât de măreț este HARUL DIVIN, adus de Dumnezeu pe planeta Pământ prin scumpul nostru MÂNTUITOR ISUS CRISTOS ȘI PRIN PUTEREA DIVINĂ A DUHULUI SFÂNT!

Mulțumim pe această cale și conducerii Penitenciarului Craiova care ne-au facilitat toate condițiile necesare în așa fel ca pe durata celor 4 ore petrecute acolo, ne-am simțit la fel de liberi și în siguranță, la fel ca în bisericile noastre !🙏

Toată Slava și Gloria pentru acest eveniment unic, le merită doar SFÂNTA TREIME!!

Cu dragoste pentru voi toți,
mike olari

SURSA: https://family2fam.wordpress.com/2023/02/21/gheorghe-dinca-s-a-pocait/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply