(VIDEO Exclusiv): Robert Turcescu s-a pensionat si a trecut la baptisti

Asculta informatia

Schizofrenie, depresie, convertire religioasa sau un alt plan al lui Traian Basescu? Robert Turcescu, jurnalistul de buzunar al presedintelui,  a tinut sa se „elibereze“ astazi, sa caute „mantuirea“, spunand ca a fost un ofiter acoperit, chiar cu functie mare.

Convertire emotionanta la „basism„

Jurnalistul B1 Tv a ales sa incalce legea din Romania, afirma el, pentru placerea eliberarii. Mai  mult, intr-o emisiune din aceasta seara, Turcescu lasa de inteles ca a fost santajat de cineva, care i-a inmanat documentele proprii, unele caracter confidential sau secret.  Jurnalistul cu grad de colonel ii invita pe ceilalti „acoperiti“, la unison cu Traian Basescu, sa se autodesconspire. Daca nu, cu siguranta, ii va ajuta el si alti specialisti in domeniu.

Robert Turcescu a fost una din cozile de topor ale presedintelui Traian Basescu, care actioneaza si astazi in convergenta cu planurile sistemului si ale sefului suprem. Acoperit sau nu, sincer sau labil psihic, afirma ca se va pune la dispozitia judecatorilor, in fata carora va spune totul.

Cu siguranta, procesul, daca va fi unul, va scoate la iveala ca Turcescu a iesit la pensie prin ordin al presedintelui, ca nu a incalcat legea si una din ultimile misiuni este chiar si aceasta facatura de autodesconspirare.

Circul inceput de presedinte va fi continuat, in fata camerelor de filmat si a Justitiei, unde Turcescu va incerca sa dea lovitura de gratie candidatului la care a facut referire Traian Basescu. Daca nu va fi asa, Turcescu are mari sanse sa fie angajat la televiziunea la care presteaza pastorul Gadea, cu care va putea vorbi despre mantuire si eliberare prin credinta. Chiar si prin credinta fata de profesorul Voiculescu.

Robert Turcescu a mai aratat ceva astazi: ca statul roman este condus de o grupare mafiota, sprijinita de servicii, in interes personal si ca el insusi nu este altceva decat o unealta a sistemului care a ales sa incalce legea, infractiune impotriva statului, facuta din credinta fata de oligarhi.

GALERIE VIDEO:

www.ziaruldegarda.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *