Quantcast
Video: Iisus a fost mai mult decât un simplu om – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Video: Iisus a fost mai mult decât un simplu om

Viața unui singur om a schimbat viețile a miliarde de oameni de-a lungul istoriei, pe tot globul. Este în același timp temut și iubit, faimos și ignorat. Este El doar un simplu om?

dreamstime.comPrima deviză a celor de la Moving Works este și primul verset din Psalmul 105: „Lăudați pe Domnul, chemați Numele lui! Faceți cunoscute printre popoare isprăvile Lui!” Pentru a împlini acest deziderat, mica organizație de doar cinci persoane produce videoclipuri scurte despre Iisus, care arată cine este El, ce face El și ce spune El.

Unul dintre aceste videoclipuri este și cel intitulat „Ceva în plus”, al cărui fir roșu este să arate lumii că Iisus a fost mai mult decât „cel mai faimos, bine cunoscut, adorat, blamat, ignorat, etc.” om care a existat vreodată. Viața acestui Om, care S-a născut ca majoritatea oamenilor, fără averi, fără influență, fără un nume cunoscut, a schimbat cursul istoriei pentru miliarde de oameni de-a lungul istoriei. A fost un copil, un elev, un fiu, un prieten, un învățător care le vorbea mulțumilor, dar care Își petrecea timpul cu cei puțini, cu cei ordinari, cu cei proscriși. Nu a avut copii, nu a avut un urmaș și nicio  armată care să Îi ducă mai departe cauza. Mesajul Său s-a răspândit în absența unei campanii de marketing, a unor clipuri virale sau a vreunor manevre politice, fără telefoane, internet, blogguri, Facebook. Doar prin oameni simpli care au repetat ce a spus El, care au predat mai departe învățăturile Lui, care au trăit viața Sa. Iar mii de ani mai târziu mesajul Său crește și se răspândește. Și atunci, să fi fost el un simplu om?

„Ceva în plus” este doar unul dintre videoclipurile de pe www.movingwoks.org, destinate laudei lui Dumnezeu, promovării misiunii de evanghelizare și proclamării Evangheliei. Împreună cu biserici locale, organizații sau oameni concentrați pe aceleași ținte, cei de la Moving Works produc filme despre Iisus, pe care tot în parteneriat cu aceleași biserici și organizații le distribuie publicului mai larg.

Galerie video:

www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply