Quantcast
VIDEO “Nu am incetat sa ma rog”. Minunea pe care a trait-o un american dupa 17 ani de inchisoare. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VIDEO “Nu am incetat sa ma rog”. Minunea pe care a trait-o un american dupa 17 ani de inchisoare.

Asculta informatia

Un barbat a avut parte de un miracol dupa 17 ani de inchisoare. Acesta a fost arestat si condamnat pentru crima in ciuda faptului ca era nevinovat.

Este vorba de americanul LaMonte Armstrong, in varsta de 62 de ani, care tocmai a fost eliberat din inchisoare. In 1995, acesta primise o condamnare pe viata pentru o fapta pe care nu a comis-o, respectiv pentru ca si-ar fi ucis un fost professor de la Universitatea North Carolina. Se pare ca probe esentiale au fost ascunse avocatilor apararii chiar de procurori si politisti la momentul judecarii acestui caz.

Martorul cheie, un individ deja condamnat, a recunoscut dupa atata timp ca autoritatile au facut presiuni asupra lui pentru a face declaratii mincinoase in acest caz.

Americanul eliberat dupa 17 ani de detentie a multumit lui Dumnezeu precizand ca in inchisoare a tinut cont de ultimul sfat al mamei, acel de a se ruga.

Fiule, nu uita sa te rogi. Asta imi spunea in fiecare scrisoare. Nu voi inceta sa ma rog niciodata, sper ca si ea stie acest lucru“, a recunoscut Armstrong.
Galerie video:

Despre

Leave a Reply