Quantcast
Video: PANDEMIE sau INSCENARE GLOBALA? Vaccinul miraculos. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Video: PANDEMIE sau INSCENARE GLOBALA? Vaccinul miraculos.

Pandemie declarata cu doar 2.000.000 infectati in 3 luni, erau doar 100.000 infectati cand OMS a declarat…pandemia! Protocoalele OMS spun clar ca ar trebui sa fie infectata 1% din populatia globului pentru a se instala alerta de pandemie, adica trebuiau 80.000.000 infectati! S-a declarat pandemie pentru 100.000!

=CUM S-A PUS LA CALE ACEASTA MEGA-INSELATORIE?! Nu se putea fara a avea guverne supuse si conducatori de tara supusi ocultei mondiale! Toate tarile care au aplicat masuri de urgenta cu restrangerea libertatilor sunt conduse de marionete ale NWO!

Citeste si: Educatia SEXUALA: Lectii de masturbare pentru copiii din scoala primara

Prin intermediul mass-mediei care este total controlata de oculta s-a introdus PANICA si FRICA pentru a baga maimutele in cusca!

=CUM? Anul trecut s-au facut experimente cu 5G in mai multe tari din UE, iar efectele au fost comportament ciudat al pasarilor si animalelor, multe din ele murind, inclusiv copaci si natura care s-au vestejit!

Expeimentele au continuat si au inceput sa moara oameni! Pentru A ASCUNDE efectele nocive 5G care emit campuri electromagnetice de 10.000 x mai mari prin frecvente radio de 10x mai mari, oculta mondiala a inventat…COVID 19, un virus care nu exista!

Oamenii mor datorita complicatiilor ce se ivesc prin activarea bolilor cronice prin otravirea la nivel celular prin aceste radiatii 5G.

Oamenii au inceput sa moara in Wuhan, primul oras din lume complet cuplat la 5G, apoi in Milano al doilea oras cuplat complet la 5G!

Si uite asa s-a inventat ca un virus numit COVID 19 este cauza si prin mass-media si guvernele-marioneta s-a declarat si aplicat starea de urgenta!

=DE CE VA VOR IN CASA?

Antenele 5G nu pot lucra fara a fi activate de sistemul de sateliti, de aceea maimutele au fost bagate in cusca si interzis a umbla noaptea pentru ca cu sprijinul fortelor americane debarcate pe teritoriul UE, armatele tarilor sa monteze la greu aceste antene departe de ochii vostri!

=CE VOR CU ACESTE ANTENE?

Prin cuplarea la tehnologia 5G practic oculta mondiala are controlul total asupra voastra, activand bolile cronice induse tot de ei prin alimentatie si vaccinuri prin care vor muri foarte multi oameni, in special „puturosii” (pensionarii care pun presiune pe sistemele bugetare) si „inadaptatii” social (cei impotriva sistemului neoliberal). Treptat va vor controla inclusiv emotiile.

CARE ESTE CEA MAI MARE MEGA-INSELATORIE

Aparitia VACCINULUI care va spala efectele nocive 5G! Practic, vaccinul e facut mielușește sa va salveze de pandemie dar nu va va salva! IATA CUM! Se va vaccina in masa populatia IN TIMP CE SATELITII care activeaza antenele 5G care va otraveau celulele activand bolile cronice VOR FI DEZACTIVATI pentru A VA PACALI CA VACCINUL A FOST EFICIENT! Apoi, sezonul urmator va aparea „alta tulpina”, alta „pandemie”, alt „vaccin”, alta imunizare”!

=CARE ESTE SCOPUL FINAL?

Prin aceste vaccinuri se vor introduce nano-cipuri (nu veti sti asta niciodata), nano-cipuri care vor colecta toata informatia genetica si istoricul bolilor pe care le aveti, scopul final fiind pe langa CONTROLUL BOLILOR si CONTROLUL EMOTIILOR UMANE! Aceste nano-cipuri evin eficiente prin marirea frecventelor radio prin antenele 5G conectate la sateliti.

=PRACTIC

Veti fi „raciti” sau „gripati” cand si cat vrea oculta mondiala si veti fi DE FIECARE DATA vaccinati! Si vor face si profituri uriase prin Big Pharma!

DACA VRETI SA PREDATI CONTROLUL TOTAL E ALEGEREA VOASTRA!

++++Eu v-am demonstrat SUCCINT ca totul este o MEGA-INSELATORIE si daca nu luati atitudine se va instala NOUA ORDINE MONDIALA!++++

CE VA RAMANE DUPA „PRIMA PANDEMIE”!

1.Libertatile umane vor fi PERMANENT restrictionate.

2.Veti purta TOT TIMPUL masca si manusi.

3.Populatia va fi SEGMENTATA pe categorii de varsta, separati de familii batranii si cei cu boli cronice.

4.Cei cu varsta peste 40 ani nu vor avea voie sa lucreze cu cei cu varsta sub 40 ani.

5.Veti iesi public doar cu PERMISE SPECIALE (unul pentru job, unul pentru farmacii, unul pentru aprovizionare).

6.Se vor face cosuri de consum pe fiecare familie, nu veti avea voie sa va aprovizionati mai mult decat cosul lunar.

7.Se vor elimina toti banii reali (digitalizare).

8.Vei fi educati sa fiti distantati social, sa comandati de acasa mesele zilnice prin sistemul online, sa faceti toate platile si incasarile online, sa frecventati cafenele online, a) , scopul fiind izolarea sociala totala si robotizarea individului.

9.Veti constata ca „sezonul urmator” vor muri mult mai multi batrani, incet dar sigur populatia se reduce.

10.Prin vaccinarea obligatorie veti fi infertilizati.

Citeste si: INADMISIBIL: Ministrul Sănătății-“AM SOLICITAT CA TOATE DECESELE PE CARE LE AVEM SĂ FIE CONSIDERATE CA DECES SUSPECT CORONAVIRUS”

Cei care REFUZA VACCINAREA vor avea prin lege libertatile suprimate, mai intai nu vor avea dreptul sa calatoreasca, apoi nu vor avea drept de munca, apoi nu vor avea drept de servicii de sanatate si hrana, apoi vor fi vanati si eliminati.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply