VIDEO: Pastor filmat în timp ce ”învie din morți” un bărbat. Clipul, viral pe internet

Asculta informatia

Postat în weekend-ul trecut pe internet, filmuleţul – devenit rapid viral – îl înfăţişează pe pastorul Alph Lukau, de la Biserica protestantă Alleluia Ministries International, punându-şi mâinile pe corpul unui bărbat – aparent mort – aflat într-un sicriu, care capătă brusc viaţă şi sare în picioare.

În imaginile de la presupusa înviere poate fi văzut un bărbat aflat într-un sicriu, înconjurat de oameni care plâng și se roagă. La un moment dat, vorbind în microfon, pastorul Alph Lukau a strigat: „Ridică-te”. Apoi, pastorul a început să își agite mâinile peste cadavru, după care le-a așezat pe talia acestuia.

După aceea, se vede cum gura cadavrului se deschide, iar acesta se ridică în șezut și își mișcă capul, „uitându-se în jur”.

Martorii la această scenă au izbucnit în țipete, urale și rugăciuni, ridicând mâinile către cer.

Însă, în schimbul laudelor la care se aștepta după săvârșirea „minunii”, pastorul Alph Lukau a primit un val de critici pe internet, după ce imaginile cu „învierea” au devenit virale.

În câteva ore, hashtagul #ResurrectionChallenge a inflamat Twitter-ul, utilizatorii grăbindu-se să posteze imagini ironice cu propriile lor ”învieri”, alături de capturi de ecran ale presupusului miracol al pastorului Lukau.

Mai mult, pastorul Lukau a fost dat în judecată de companiile de servicii funebre implicate. Reprezentanții acestora au spus că se distanțează de incident și că au fost manipulați să ia parte la această farsă.

Ulterior, pastorul a recunoscut că totul a fost o farsă și că bărbatul din sicriu trăia, de fapt, fiindu-i complice.

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply