VIDEO: Rugăciunea disperată a unei femei înaintea tornadei

Asculta informatia

Încă din luna ianuarie mai multe state din centrul Americii încearcă să îşi revină de pe urma devastărilor pe care le-a produs un val de tornade cauzat de întâlnirea unui front de aer rece cu o masă de aer cald şi umed, un fenomen destul de rar în această perioadă a anului, conform meteorologilor de la AccuWeather.com, citaţi de Reuters.
tornadaCirca 50 de persoane au murit până acum în urma tornadelor care au afectat în special statele Mississippi, Indiana, Kentucky, Ohio, Illinois şi Tennessee. Potrivit AFP, Kentucky a fost statul cel mai afectat. 18 persoane şi-au pierdut viaţa în urma a 13 tornade. 22.000 de locuinţe au rămas fără electricitate. Tot din Kentucky vine şi cel mai emoţionant moment dinaintea formării unei tornade, în care o femeie curajoasă alege să rămână lângă casă şi să se roage la Dumnezeu ca tornada să se îndepărteze de localitate.
Deşi faţa femeii nu se vede în videoclipul oferit de CNN, se pot auzi clar rugăciunile disperate înălţate lui Dumnezeu.
Tele-evanghelistul Pat Robertson a declarat pentru CBN că oamenii nu s-au rugat destul şi că „dacă destui oameni s-ar fi rugat, Dumnezeu ar fi intervenit” şi centrul Statelor Unite nu ar mai fi fost devastat în aşa măsură.

Galerie video:

semneletimpului.

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *