Quantcast
VIDEO: Scandal in plina evanghelizare: un pastor care predica, agresat de un preot – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VIDEO: Scandal in plina evanghelizare: un pastor care predica, agresat de un preot

Asculta informatia

Un pastor evanghelic a fost agresat de catre un preot catolic, in timp ce predica in timpul unei campanii de evanghelizare in strada.

513383027_200

Un film difuzat pe retelele mass-media, arata modul in care pastorul este agresat de un preot, care ii ia microfonul din mana si il arunca nervos la pamant.

„Nu trebuie sa fie nici un obstacol in calea ta pentru a-L lauda pe Dumnezeu; nu trebuie sa fie nici un obstacol in calea ta pentru a-ti preda viata lui Dumnezeu. Viata fara Dumnezeu e o mare greseala pe care o face omul. Azi, frate iubit, vreau sa intelegi cat de puternica este aceasta Evanghelie…”, predica pastorul, cand a aparut preotul imbracat in sutana si insotit de mai multi enoriasi.

Josué Isaías, pastor al Bisericii evanghelice Ultimo Llamado, a declarat ca neplacutul eveniment a avut loc in colonia Altavista din Ilopango, in timpul unei misiuni de evanghelizare. El predica din cuvantul lui Dumnezeu pentru bandele de talhari din zona.

Sursa: acontecercristiano.net via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply