Quantcast
VIDEO: Semnele venirii ANTIHRISTULUI ? Fecioara Maria apare deasupra Vaticanului. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VIDEO: Semnele venirii ANTIHRISTULUI ? Fecioara Maria apare deasupra Vaticanului.

Toate acestea se pregătesc pentru ca însuși Anticrist să apară și să elimine orice pretenție de a fi religie. El îl va îndepărta cu totul pe Dumnezeu. El va face semne și minuni pentru a dovedi lumii o dată și pentru totdeauna că doar omul însuși este destul. (Apocalipsa 13:13-14)

Fecioara Maria apare în timpul rugăciunii de binecuvântare a Papei la San Pietro.. Cel puţin asta se poate vedea în imaginile video de mai jos.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Binecuvîntarea Papei Francisc „Urbi et Orbi” pentru o indulgenţă plenară şi pentru a se ruga împotriva pandemiei coronavirus, s-a îmbogăţit de semnificaţii din pricina unei apariţii celeste, acea a Fecioarei Maria.

Papa Francisc, aflat în Piaţa bisericii San Pietro pe o ploaie măruntă şi totul pustiu, îşi spunea rugăciunea pentru a invoca cerului sfârşitul pandemiei de coronavirus. La sfârşitul binecuvântării a pronunţat„Urbi et Orbi”, cuvinte spuse doar de Paşti şi de Crăciun, pentru o iertare plenară. A fost un moment unic, istoric…trebuie să recunoaştem.

Pe video  se vede un nor şi o lumină care pluteşte deasupra bisericii San Pietro tocmai în timpul binecuvântării Papei. „De ce vă este teamă? Nu sunteţi credincioşi?”, spune Pontiful.

Citeste si: DONALD TRUMP îl întreabă pe rabinul Chaim Kanievsky CÂND VINE ANTIHRISTUL

Se poate observa o lumină care are o formă familiară care aprinde speranţa acelora care cred.  Pentru că, privind cu atenţie imaginile putem spune că seamănă cu imaginea Fecioarei Maria. S-o numim sugestie, s-o numim nevoia de a crede sau este cu adevărat un semn, un mesaj Divin?

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply