Video socant: Decapitarea unui tanar crestin

Asculta informatia

ATENTIE. Filmat de aproape decapitarea unui tanar cu cutitul.Persoanele sensibile sunt rugate sa nu se uite.

Despre ce este vorba:

Gazda liberala a unui talk show, Tawfiq Okasha a aparut recent la emisiunea ‘’Egiptul astazi’’ si a difuzat un film care prezenta musulmani care au taiat capul unui tanar acuzat de apostazie, in acest caz, crima de a se converti la crestinism si refuzul de a renuta la credinta sa. Video-ul, va avertizam, este extrem de explicit, si este pus aici (executia propriu zisa este intre minutele 1:13 – 4:00. Pentru cei care prefera sa nu-l vizioneze, urmeaza sumarul filmului :

Un tanar este tinut de catre un om cu masca. Capul sau este dat pe spate, si are un cutit pus la gat. Nu se zbate, si pare resemnat cu soarta sa. Cel care comunica in limba araba, sau ‘’naratorul’’, spune cateva rugaciuni si implorari, majoritatea constand in condamnarea crestinismului, care, datorita Sfintei Treimi,  este considerata o religie politeista. ‘’Sa se faca razbunarea lui Allah asupra apostaziei politeiste’’  ; Allah, da-i putere religiei tale, fa-o invingatoare impotriva politeistilor ; Allah invinge-i pe tradatori prin mainile musulmanilor ; nu exista Dumnezeu in afara de Allah si mesagerul sau Muhammad.

Apoi, striga de doua ori ‘’Allahu Akbar’’- sau ‘’mare este Dumnezeu’’ – barbatul care tine cutitul la gatul apostatului incepe sa taie, in timp ce victima pare a spune o rugaciune cu calm. Dureaza aproape 2 minute efortul de taiere a capului crestinului care apoi este ridicat si se aud tipete si sloganuri de victorie.

Vizibil marcat, Tawfiq Okasha, gazda, intreba : ‘’Acesta este islamul ?’’ Cere islamul aceste lucruri ? Ce legatura are islamul cu aceste lucruri ?…Acestea sunt imaginile raspandite prin media electronica in Europa si America…Realizati aceste lucruri ?’’ Apoi face o referire la Fratia Musulmana din Egipt, a carei influenta politica a crescut foarte mult, ‘’Cum se presupune ca acesti oameni pot guverna ?’’

Acesta este islamul?

Galerie video:

Despre

Un comentariu

  1. Dumitrache Lidia

    si aici apare intrebarea pt ceilalti cititori:Esti tu gata/Suntem noi gata sa ne dam viata pt Domnul Isus Hristos?’’Allahu Akbar’’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *