VIDEO ŞOCANT:O fetiţă de opt ani îşi mărturiseşte dragostea ei pentru jihad: “Unii dintre copii nu se mai întorc niciodată la mamele lor. Nimeni nu este prea tânăr”

Asculta informatia

O fetiţă în vârstă de opt ani vorbeşte despre dragostea ei pentru jihad şi despre revoltele din Siria într-o înregistrare video şocantă realizată la o conferinţă musulmană de la Sydney.

Fetiţa, care este numită Ruqaya în înregistrare, face aceste comentarii controversate în timp ce se adresează mulţimii la o reuniune islamică organizată de aripa australiană a grupării Hizb ut-Tahrir. Autorităţile investighează în prezent trecutul fetiţei, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

“Aceste revolte au demonstrat că această Ummah (comunitate) este vie şi sănătoasă, că sentimentele ei sunt pentru islam, dragostea ei este pentru jihad, ea s-a eliberat de frica pe care o purta”, afirmă fetiţa, potrivit 9News.

“Copii de vârsta mea pot fi văzuţi pe străzi alăturându-se revoltelor, riscându-şi vieţile pentru a aduce mâncare, apă şi medicamente membrilor familiilor lor care au fost răniţi, unii dintre ei nu se mai întorc niciodată la mamele lor … Nimeni nu este prea tânăr”, adaugă ea.

Sydney a fost scena unor revolte violente la sfârşitul săptămânii trecute, devenind ultimul dintre oraşele afectate de demonstraţiile generate în lume de filmul antiislamic “Innocence of Muslims”.