Quantcast
VIDEO: Un pastor a murit in timpul predicii. Care au fost ultimele cuvinte rostite – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VIDEO: Un pastor a murit in timpul predicii. Care au fost ultimele cuvinte rostite

Asculta informatia

Un pastor din SUA s-a prabusit in timp ce predica in biserica. Intreaga adunare a fost socata si surprinsa, deoarece cu cateva minute mai inainte predicatorul spusese: „Daca Domnul ma cheama acum, eu sunt gata sa merg”. Pastorul Kenneth Green, in varsta de 56 de ani, a slujit timp de opt ani Greater Saint Mary Baptist Church din New Orleans.

pastor-muere-en-iglesia

In fatidica zi, el prezenta in fata congregatiei sale predica intitulata „Cazut, dar nu invins: Calea de urmat”.

Joan Martin, o membra a bisericii care era asezata pe randul din fata aproape de pastor, a declarat: „A luat o inghititura de apa, apoi si-a sters fata cu o batista, dupa care s-a uitat in sus… A privit cateva clipe spre tavanul bisericii, in timp ce ochii sai parca s-au decolorat, iar viata parea sa i se scurga din el. Apoi a cazut pe podea”.

Toata lumea a resimtit socul puternic. Unii frati au inceput sa planga, altii sa se roage. Altii au sunat imediat la 911 solicitand ambulanta, iar cativa au incercat sa-l resusciteze. „Eforturile fratilor au fost insa in zadar, astfel incat la sosirea ambulantei pastorul a fost declarat mort”, a spus Joan Martin.

Ea a precizat ca pastorul era un om bun, atent cu toata lumea, sarind in sprijinul celor care aveau nevoie de ajutor: „El avea intotdeauna un cuvant de incurajare pentru oricine”.

Membrii bisericii l-au descris ca fiind un „pastor iubit de toata lumea, care incerca intotdeauna sa ajute oamenii si sa-i incurajeze. A ajutat in principal persoanele fara adapost si oamenii bolnavi”.

Keneth Green a lasat in urma lui o sotie si trei copii. El nu suferea de boli sau afectiuni care sa ii puna viata in pericol, iar cercetarile preliminare nu au putut indica motivul mortii subite a pastorului.

Sursa: Acontecercristiano via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply