Quantcast
Video: URGII APOCALIPTICE – NOI roiuri de lăcuste răvășesc Africa si Orientul Mijlociu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Video: URGII APOCALIPTICE – NOI roiuri de lăcuste răvășesc Africa si Orientul Mijlociu

Videoclipul online arată milioane de lăcuste care coboară peste țara din Orientul Mijlociu, Oman, în roiuri mari de 37 de mile, continuând să invadeze Africa și Peninsula Arabică.

Dominic Abu Hana, prezentator pe un canal de știri libanez, a trimis un videoclip pe15 martie cu un potop de lăcuste în Oman. Videoclipul are acum peste 4,5 milioane de vizualizări.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Hana a numit în mod greșit insectele furnici în postarea sa, însă oficialii omani au confirmat ce a spus jurnalistul Hassan Hassan și anume că „sunt de fapt lăcustele de dimensiuni mici”.

Africa și alte părți din Orientul Mijlociu luptă împotriva invaziei de lăcuste de la sfârșitul lunii ianuarie. Insectele prezintă o amenințare majoră pentru agricultură și pentru rezervele de alimente.
„Când condițiile sunt corecte, populația de lăcuste poate exploda foarte repede. Lăcustele călătoresc după vânt și pot călători cel puțin 150-200 km pe zi “, a declarat Nasser Al Shamsi, directorul Serviciilor de Protecție a Plantelor din Oman la Ministerul Agriculturii și Pescuitului.

„O singură lăcustă feminină poate depune până la 100 până la 300 de ouă”, a spus el pentru Times of Oman. „Perioada de maturitate a larvelor din ouă este de aproximativ două săptămâni, iar problema este că atunci când eclozează, se formează un număr foarte mare de insecte. Vă puteți imagina pagubele pe care le pot provoca mii de lăcuste. ”

Citeste si: “SUNT SIGUR CĂ MESIA VA SOSI PÂNĂ LA PAȘTI” – Declaratia halucinanta a MINISTRUL SĂNĂTĂȚII DIN ISRAEL

Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură a declarat marți că situația este „extrem de alarmantă” în Kenya, Etiopia și Somalia „unde se dezvoltă o reproducere răspândită și încep să se formeze noi roiuri, reprezentând o amenințare fără precedent pentru securitatea alimentară și mijloacele de trai din sezonul următor de recoltare. ”

Se formează noi roiuri în Sudanul de Sud, Yemen și Iran. Agenția guvernamentală spune că situația este sub control în Sudan, Eritrea, Arabia Saudită, Oman, Irak, Pakistan și India.

Pandemia de coronavirus a complicat situația, deoarece încetinește livrarea de pesticide care pot ucide insectele.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply