Quantcast
Video: Viorel Iuga tras de maneca de adevaratii sefi ai cultului! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Video: Viorel Iuga tras de maneca de adevaratii sefi ai cultului!

Controversă între liderii conducerii Universității Teologice Baptiste „Emanuel”, din Oradea, și președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, Viorel Iuga potrivit, lumealibera.ro

Pastorul Doru Hnatiuc, împreună cu conducerea Bisericii Baptiste Emanuel și prof. univ dr. Paul Negruț, rectorul Universității Teologice „Emanuel”, din Oradea, se dezic public de scrisoarea președintelui lor Viorel Iuga, adresată președintelui României, Klaus Johannis. Aceștia dau dovadă de multă înțelepciune și rațiune, condamnând scrisoarea conspiraționistă şi păcătoasă a lui Iuga, în care critica faptul că bisericile sunt închise abuziv.

Citeste si: Contracepția și pornografia. O mână spală pe cealaltă

O astfel de scrisoare cu un astfel de mesaj nu este doar o mare prostie inspirată din valul de prostie fake news care a inundat internetul, dar pare inspirată de Satană, nicidecum de spiritul Domnului.

Pastorul Hnatiuc consideră că scrisoarea lui Viorel Iuga are în ea un duh nepotrivit și acuze nepotrivite. Acesta menționează faptul că două familii din biserica lor au fost printre persoanele infectate cu virusul Covid 19, dar care, spre norocul lor,  s-au vindecat.

Nu ne jucăm nici cu vorbele, dar nici cu faptele. Haideți să dovedim, înaintea lui Dumnezeu, că suntem oameni care știm și de vremuri de restriște, simțim cu greutatea care apasă pe umerii celor care trebuie să ia decizii. Ne rugăm pentru tot personalul medical. În familia noastră avem mulți în încuscrire și de-o parte și de alta, și este extrem de greu, extrem de greu să fi cu oameni bolnavi, să fi în spital, să nu ști cu ce te lupți, să nu ști cum s-o faci, de nu mai ști de tine. Dar este o realitate, și haideți sa nu credem smintelile unora sau altora, că e o invenție așa ca să își bată joc de noi. Nu-i adevărat. Este o realitate dureroasă peste lume și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să intervină” a spus pastorul Hnatiuc.

Acesta vorbește și în numele lui Paul Negruț, rectorul universității Emanuel, din Oradea, aflat în spatele lui.

Iată și mesajul nesăbuit al lui Viorel Iuga, președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România:

Vezi mai departe pe: https://europanews.ro/video-viorel-iuga-tras-de-maneca-de-adevaratii-sefi-ai-cultului/

Despre Info Crestin News

Leave a Reply