VIDEO:”Voi naste copilul lui Iisus”.Declaratia socanta a unei profesoare in fata elevilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Video

VIDEO:”Voi naste copilul lui Iisus”.Declaratia socanta a unei profesoare in fata elevilor

Asculta informatia

O profesoara si-a lasat elevii fara cuvinte cand, in timpul unei ore, le-a spus ca va deveni sotia lui Iisus Hristos si vor avea impreuna un copil. Un elev a filmat scena si a postat imaginile pe Internet.

Incidentul a avut loc la San Benito Veterans Memorial Academy, unde Imelda Paredes preda limba spaniola, scrie San Benito News.

Profesoara se afla in timpul unui curs cu elevii clasei a IX-a, cand a inceput sa discute cu elevii despre faptul ca Iisus ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena, ipoteza devenita cunoscuta datorita romanului scris de Dan Brown, “Codul lui Da Vinci”.

Curand insa, scena a devenit si mai ciudata. Imelda, in varsta de 42 de ani, le-a spus elevilor ca ea este reincarnarea Mariei Magdalena si ca se va casatori cu Iisus, caruia ii va naste si un copil.

“Inca nu l-am vazut (pe Iisus), dar imi vorbeste in fiecare zi. Ma suna si mi-a promis ca va veni curand, pentru a duce oamenii buni in Rai. Acolo ii voi naste copilul. Eu am aici un sot, dar nu stiu ce se va intampla cu el, pentru ca eu vreau sa ma marit cu Iisus”, le-a spus ea elevilor.

Intrebata cum poate demonstra ca este adevarat ce spune, profesoara a dat o explicatie naucitoare:“Uitati-va in ochii mei si veti vedea ca unul din ochi nu este al meu”, precizand ca Iisus a iubit-o atat de mult pe Magdalena incat i-a daruit una din pupilele lui.

Discursul delirant, care a durat mai bine de 12 minute, a fost filmat de un elev cu telefonul mobil. Mai multi colegi s-au speriat atat de rau de comportamentul profesoarei incat au iesit din clasa.

Imelda a fost scoasa afara la interventia unui alt angajat al scolii. Initial, conducerea institutiei a sustinut ca femeia a avut o reactie ciudata la un medicament, insa, contactata telefonic de jurnalisti, peofesoara a recunoscut incidentul, sustinand in continuare ca tot ce a declarat este adevarat.

Galerie video:
Tags

Articole similare

un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 56

Close