Quantcast
Vietnam: Peste 14.000 de persoane s-au adunat pentru Festivalul Creștin cu Franklin Graham – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vietnam: Peste 14.000 de persoane s-au adunat pentru Festivalul Creștin cu Franklin Graham

Asociația Evanghelistică Billy Graham a organizat o adunare în Vietnam, în Ho Chi Minh City, Festivalul Iubirii de Primăvară. Peste 14.000 de oameni au mers acolo pe 4 și 5 martie.

Franklin Graham, președintele asociației, a fost la îndemână pentru a împărtăși Evanghelia.

„Credem că acesta este timpul lui Dumnezeu pentru ca noi să organizăm astfel de festivaluri. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ca guvernul ne-a dat permisiunea de a organiza acest Festival”,mai transmite Franklin Graham.

Dumnezeu iubește poporul din Vietnam și a fost un privilegiu să proclamăm această Veste Bună duminică în Ho Chi Minh City. Mulți oameni au raspuns invitației de a se întoarce de la păcatele lor și de a-și pune credința în Isus Hristos ca Domn și Mântuitor. Îi dăm slavă lui Dumnezeu pentru fiecare viața schimbata pentru veșnicie.

„Lăudăm pe Dumnezeu pentru tot ce a făcut în Ho Chi Minh City, Vietnam în acest weekend!” Franklin Graham a spus: „Alăturați-vă nouă în rugăciune pentru cei ale căror vieți au fost schimbate de Evanghelia lui Isus Hristos…”

La organizarea festivalului s-au alăturat peste 300 de biserici de la promovarea acesteia până la organizarea transportului participantilor.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply