Vinovăția de a fi alb: Indoctrinați de educatorii lor neomarxiști, tinerii americani duc corectitudinea politică la extrem

Asculta informatia

Mai întâi o scurtă istorioară.

În august 2016, tânărul Tony Timpa din orașul Dallas, statul Texas, a sunat la 911 (urgențe) cerând ajutor: el rămăsese fără medicamente pentru afecțiunile sale, schizofrenie și depresie.

Citeste si: VIDEO şocant: O femeie albă îngenuncheată in fata negrilor sărutându-le picioarele

Un echipaj de poliție s-a prezentat și – pentru un motiv care nu este precizat în relatarea incidentului (The Guardian, ediția pentru USA, numărul din 2 august 2019; www.theguardian.go.com) – a procedat la imobilizarea lui Tony Timpa, care a fost plasat cu fața în jos pe un teren gazonat și apăsat cu putere pentru un timp de circa 15-20 de minute.

Timpa a murit.

El era de rasă albă.

Poliția a făcut o investigație, în urma căreia polițiștii care au participat la această acțiune au fost sancționați, dar nu deferiți justiției.

A fost nevoie de mult timp pentru ca actele poliției să poată fi făcute publice, de aceea relatarea de presă s-a făcut abia la trei ani de la omor.

Singura deosebire dintre acest caz și cel al lui George Floyd din Minneapolis, statul Minnesota, este culoarea tegumentelor celor două victime.

La data la care a avut loc omorul din Dallas, nici un organ de presă nu a făcut public acest caz și nu au existat nici un fel de manifestații sau proteste.

In ultima sa carte „Răsturnări” (Upheaval. Little Brown & Co, 2019), istoricul Jared Diamond compară crizele naționale stârnite de factori interni cu bolile unui organism determinate de leziuni sau funcționări defectuoase ale organelor.

Necorectate, mecanismele intrinseci, de obicei adunate și amplificate pe o lungă întindere de timp, duc la prelungirea crizelor, la reaprinderi sau la „rezolvări” violente, cum sunt insurecțiile, revoluțiile și războaiele civile.

Printr-o astfel de criză politică trec în prezent Statele Unite, după ce tragedia morții violente a lui George Floyd, torturat și ucis în direct de poliția orașului Minneapolis, a aruncat țara într-un haos care depășește violențele legate de lupta pentru drepturi civile din anii ’60, de protestele declanșate de asasinarea lui Martin Luther King din anul 1968, de manifestațiile anti-război în Vietnam din anii ’70, de anarhia din Los Angeles din anul 1992 și de revoltele rasiale din Baltimore, din anul 2015.

Peste 200 de orașe americane sunt în stare de asediu, care nu este respectat în câteva orașe mari (New York, Chicago, Washington D.C.), unde violențele reapar în fiecare noapte.

Trupele de gărzi naționale au fost activate în 28 de state, dar în statele și orașele unde sunt guvernatori și primari democrați de extremă stângă, ajutorul militarilor este refuzat.

La New York este o situație specială: în timp ce guvernatorul Andrew Cuomo cere ajutorul gărzilor naționale, primarul Bill DeBlasio refuză să accepte accesul acestora și limitează intervențiile poliției.

Citeste si: HALUCINANT: Albii spală picioarele negrilor pentru a le cere iertare

Procurorul General (ministrul de justiție) William Barr a spus că la protestele din marile orașe participă trei categorii: demonstranții pașnici, jefuitorii și activiștii unor organizații teroriste, care distrug, incendiază și fac tot ce pot pentru a amplifica și prelungi criza națională.

Citeste mai mult pe: https://republica.ro/vinovatia-de-a-fi-alb-indoctrinati-de-educatorii-lor-neomarxisti-tinerii-americani-duc-corectitudinea?fbclid=IwAR00Xe1dE9t1WM0TK7w5a8_MW2B-u6B9ABmyY4VUWzpRaxHyOB1FPd4sGjw

Despre Info Crestin News

Leave a Reply