VLADIMIR PUSTAN ARE NEVOIE DE MINE SI DE TINE! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

VLADIMIR PUSTAN ARE NEVOIE DE MINE SI DE TINE!

Asculta informatia

Voi scrie totuşi, câteva gânduri, deşi am încercat să ignor atât luările de poziţie pro cât și cele contra, privitor la această știre care curge pe net de câteva zile bune.

Unul din motivele pentru care am încercat să ignor poziția celor care scriu despre această știre (deși m-am rugat pentru Pustan și familia lui) a fost faptul că aşa cum  spunea fratele Pustan; “cum pot să-și dea cu părerea despre mine și viaţa mea cei care locuiesc la mii de Kilometri?”

Apoi care este motivația celor care scriu? Ce îi determină să-şi facă publică opinia într-un caz atât de sensibil? Sper să fie mai mult decât dorința de a face rating, or de-a primi cât mai multe like-uri. Aşa după cum spunea fratele Pustan, oare a ajuns acesta doar o știre?

Rugându-mă pentru el și familia lui, Dumnezeu m-a făcut să înțeleg faptul că, acum este momentul pentru noi toți sa-l ajutăm. Scriind despre el chiar și bine, nu-l ajutăm prea mult. Durerea lui este prea mare, pentru ca noi, prin ceea ce scriem, să putem sa-l mângâiem în aceste momente grele.

Voi care spuneți că îl iubiți și care ați beneficiat de pe urma slujirii lui, lăsați lupta cu cei care-l acuză și luați o zi de post și rugăciune pentru el și familia lui. Numai Dumnezeu poate să ajute pe cineva într-o asemenea situație.

Nu sunt nici pro nici contra, sunt o persoană care doresc să simt cu cei care trec prin asemenea situații. Am trecut și eu prin momente în care mi s-au adus învinovăţiri (în domeniul financiar) și știu ce înseamnă să suferi pe nedrept. Chiar dacă ar fi o suferință pe drept, nu suntem noi cei care să aruncăm cu piatra.

Ascultam aseară un mesaj extraordinar, predicat de pastorul Cristi Barbosu, chiar duminică, cu doar 3 zile în urmă și am fost foarte mișcat. Era chiar acel ceva de care avem noi toți nevoie în aceste momente, când pe net – pe lângă lucrurile bune care se întâmplă – găsim totuşi, mult prea multă vorbire de rău, bârfă şi defăimare.Era vorba despre ipocrizie și judecată.

Click aici pentru a asculta predica lui Cristi Barbosu

Oare câţi dintre cei care îl acuză pe Pustan astăzi, nu au trăit, sau poate încă mai trăiesc în păcat. Nu neapărat același, de care este acuzat Pustan, dar păcatul este păcat. Cel ce nu are niciun păcat să dea primul cu piatra! Apoi, pastorul Barbosu, vorbea despre judecată: Cine are voie sa judece? Când? Cum? M-am gândit ca acest mesaj este perfect pentru toți evanghelicii și nu numai, ci chiar şi pentru situația în care se găsește fr.Pustan. Mesajul este cât se poate de biblic și de clar. Haideți să învățam cum să ne comportam în astfel de situații, ca adevăraţi copii ai lui Dumnezeu.

Intre timp, să ne rugăm cu toată inima, ca Dumnezeu să-i dea fratelui Pustan și familiei lui, puterea necesară, pentru a ieși din această încercare, mai tare și mai puternic pentru lărgirea împărăției Lui Dumnezeu.

Frate Pustan, ne rugam pentru tine și te iubim. God bless you and yours.

Sursa: Family2fam.

Tags

Articole similare

5 Comments

 1. Vladimir Pustan si Cristian Barbosu , au multe lucruri in comun pesemne…trag niţel spre liberalism….nonconformism…exact de ceea ce nu au nevoie pocăiţii autentici în momentul de faţă. …..
  .Personal recunosc nu ma aflu printre fanii lor.

 2. MCC nu sunt fan nici Pustan si nici Barbosu dar tu sigur esti un fariseu ! Pt ca numai fariseii ucid cu pietre aparand”legea”. Personal nu cred in nevinovatia lui Pustan dar nu cred ca Isus ne-a chemat sa fima runcatori de pietre .putem sa ne rugam pt cei care au cazut si sa veghem sa nu carecumva sa cadem si noi..
  si pt cultura celor fara cultura “liberalismul” pe care il tot vanturati contine muuuult mai putin pacat decat religiozitatea !

 3. eu ma lupt cu ortodoxii (preoti) si Pustan ii aduce in biserica noastra si ii lasa sa spuna ca ei la-u gasit pe adevaratul Dumnezeu la ortodoxi.ok atunci sa nu mai aiba nevoie de mine caci ca el nu am nevoie.

  1. Tu lupta-te cu firea ta , ca asta spune Biblia , nu cu ortodoxi .
   Cine ti-a spus ca trebuie sa lupti cu ortodoxi , sau cu baptisti ?

 4. Scopul nostru ca pocaiti,este sa aducem suflete la pocainta pentru Mielul(Isus) lui Dumnezeu indiferent din ce religie provin acestia sau naționalitate,referitor la ortodoxi(mânjită). Dmnl Vladimir Pustan daca ai ochi atunci trebuie sa vezi ca, Satan vrea sa te distrugă,fii tare in credinta si vei birui,pt ce sa-ti pese ce sun unii sau altui? Au,spus ei de Domnul Isus,asa ca, nu vad vreun motiv de ce sa-ti faci rău,Dumnezeu te iubeste! Fii tare si roga-l pe Domnul Isus sa-ti dea intelepciune ca sa vezi cu adevărat ca,diavolul vrea sa te distrugă esti o amenințare Imensa pt el!!! Domnul sa,te,binecuvânteze cu daruri ceresti amin! Nu sunt pocăit dar am făcut,o juruinta lui Dumnezeu ca,mă botez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close