Quantcast
VLADIMIR PUSTAN – COMUNICATUL CONDUCERII CULTULUI PENTICOSTAL – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VLADIMIR PUSTAN – COMUNICATUL CONDUCERII CULTULUI PENTICOSTAL

Asculta informatia

Cum era normal și pentru a păstra valorile crezului penticostal în afara oricărei confuzii, Conducerea Cultului Penticostal a publicat un comunicat oficial cu privire la abaterile doctrinare ale pastorului Vladimir Pustan.

Acesta și-a recunoscut greșelile și a promis că nu va recidiva. Mustrarea scrisă a fost emisă ca ultimatum, cu precizarea că în caz de repetare a acestor abateri, lui Vladimir Pustan i se va retrage dreptul de slujitor în cadrul Cultului Creștin Penticostal. Sper ca această măsură și reacția pastorului Pustan să încheie cu bine acest subiect. Sper ca vocile isterice care au apărat ceea ce nu putea fi apărat să-și înceteze demersul și să accepte că este așa cum trebuia să fie. Afară de faptul că se vor supăra cu privire la întârzierea acestui comunicat după cum, desigur, s-ar fi ofensat dacă venea mai devreme pentru că ar fi fost… prea devreme.

Puteți accesa comunicatul AICI, în publicația oficială a Cultului Penticostal, Cuvântul Adevărului.

popaspentrusuflet.

Despre

3 Comentarii

  1. Şi pentru toate acestea există Cultul Penticostal, împreună cu alţi blogări istericoşi şi belicoşi care nu contenesc să-l sancţioneze pe confratele Pustan cu mustrări şi chiar ameninţări că se vor lepăda de el dacă va acţiona în acelaşi stil. Dar să cetim şi argumentele din “circulara” Cultului, citez:… (citește mai departe)
    http://www.pasi.ro/revista/vladimir-pustan-sanctionat-din-nou-de-cultul-penticostal.html

    • STAU SI AMI PUN O ANTREBARE DE CINE AR TREBUI SA SE LEPEDE ACESTI FRATI PLINI DE ROADA DUHULUI SFANT,D FRATELE PUSTAN ,DE PAVEL,DE APOLO ,DE ORICINE ALCINEVA,SAU POATE SA NU NE LEPADAM DE ISUS.EU VA ANDEMN SA VA LEPADATI DE FR PUSTAN CHIAR VA ROG,NU CRED CA .EL .ARE NEVOIE DE VOI,SI DE ISUS SAU LEPADAT MULTI SI AU RAMAS DOAR CE I CARE CREDEAU AN EL,,ISUS,,CA MANCARE VA DAT PE GRATIS ,VA VIZITAT,VA VINDECAT,VA IUBIT ,VA ANBARBATAT,VA MUSTRAT,VA ANDEMNAT,VA,VA ,VA,ERA TIMPUS SA VA LEPADATI UN PIC,DOAR UN PIC CRED DIN CAND AN CAND,ATUNCI CAND NU VRETI SA BETI SANGELE SI SA MANCATI TRUPUL LUI ISUS CU EL,SE I O LEPADARE CA DOAR NU SANTETI CA PETRU NUUUU,,NU VA LEPADATI DOAR DE CREDINTA STRABUNA PE CARE O AVETI SI V O APARATI PE METEREZELE DOGMELOR CUIVA,VA LEPADATI DEE UN OM ,UMIL SLUJITOR CARE CRED CA VROIA SA ANCERCE SA APLICE CV DIN CARTEA AIA PRAFUITA PE CARE O AU UNI UITATA PE RAFTURI ,UNDE SCRIE DUMNEZEU A IUBIT LUMEA,SI MERGETI AN LUME DUPA EI SI ZICETILE DESPRE ACEASTA EVANGHELIE UNDE ESTE SCRIS SI DE CEI CE SE LEAPADA,DAR PE CARE AI PRIMESTE ANAPOI SI AI IUBESTE.ETC…EU CRED CA TOTUSI DUMNEZEU IUBESTE PE CE I CE SE LEAPADA SI FR PUSTAN AI IUBESTE.AI IUBESTE,AI IUBESTE.IAR VOI LEPADATIVA DE OM DAR NU VA LEPADATI DE DUMNEZEU PRIN ATITUDINILE VOASTRE FATA DE CREATURA LUI DUMNEZEU ..ISUS VA IUBESTE.

  2. Darius…la felul mizerabil in care vorbesti…ma face sa dau dreptate celor care atrag atentia lui Vladimir Pustan pentru blasfemii.
    E ca si cum fr. Vladimir si-a gasit duhuri stricate (inclusiv la vorbire) sa-l apere. Apostolul Pavel nu avea nevoie de asa ceva.

Leave a Reply