Quantcast
Vladimir Pustan, o locomotivă rusească pierdută (momentan) pentru penticostalismul mioritic – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vladimir Pustan, o locomotivă rusească pierdută (momentan) pentru penticostalismul mioritic

Asculta informatia

Prin plecarea lui Pustan penticostalismul românesc pierde o locomotivă puternică. Una rusească ce funcționează și-n cele mai grele vremuri cu frig și viscol spiritual și fratern. Doar o astfel de locomotivă rezistă în vremurile noastre în care altor locomotive le îngheață motorina-n rezervor și li se gripează motorul.

Adio aglomerații din bisericile penticostale venite să asculte ce are să le spuie omul lui Dumnezeu Vladimir Pustan. Am rămas pe cap cu locomotive slabe, neputincioase.

Florin Ianovici, o altă locomotivă puternică, ce mai vine din când în când în ”patria” noastră orădeană și prin alte colțuri autohtone, nu va putea să tragă de unul singur poporul spre cer.

În locul lui Pustan rămâne un vid uriaș. Golul nu poate aduce oameni la mântuire.

Nu văd ca soluție decât curățirea cultului penticostal din România de prelungirile venite din comunism, de oamenii hâzi ce mimează tâmp fața luminoasă cu rânjete de rechin. Mai bine s-ar autosuspenda decât să împingă spre tușă un om activ, determinându-l să-și dea demisia.

La urma urmei, ce vrea să spună comunicatul scris cu cerneală ”roșie”?

pustan.wordpress.com

Despre

5 Comentarii

 1. Ma bucur nespus ca in sfarsit se ridica penticostalii din cenusa … sa reinvie Trupul lui Cristos din aceste biserici. Este timpul! Timpul sa fie alungata mediocritatea, sa fie activate si functionale darurile din intreg Trupul. Strigati tare, pastrati-va curate motivatiile si Domnul isi va arata gloria!

 2. Va scriu pe scurt :pustan a spus intro biserica din Italia (Mansue TV)-postul este de trei feluri si il tinem pe care vrem:fara mincare si fara apa -fara mincare dar cu apa si de dulce adica cel ortodox.Sia mai spus:va veni vremea cind bisericile vor fi la 100km una de alta si atunci putem sa ne impartasim la catolici.Am ramas mirat ca pastorul livanu si prezbiterul de atunci balmus nu lau corectat pe pustan ci mai degraba lau apreciat.La o luna de la acest incident livanu a spus de la amvonul bisericii :noi sintem mai aproape de catolici decit de baptisti
  deci au aceeasi credinta numai penticostala nu.Fratilor sa luptam pentru credinta lasata sfintilor odata pentru totdeauna si Domnul sa ne pazeasca de acesti lupi imbracati in piei de oi si sai indeparteze ca sa nu duca in ratacire adunarile.

 3. Nicidecum. Nu X sau Y duce pe cineva in cer… Hristos este cel care mantuie. Numai El.
  Apologia niciunui predicator nu e sanatoasa. Numai in Hristos sa ne gasim odihna, nu in oameni.
  Cei care sunt ai lui Hristos cu adevarat nu sunt penticostali, baptisti, catolici, samd…
  Pot fi membrii in biserici ce apartin acestor denominatiuni dar ei nu sunt penticostali, baptisti,catolici….
  Am intrat aici din greseala…Articolele sunt scrise sincer si cu suflet. Dar nu sunt filtrate…
  Am umblat la evanghelizarile acestui om de mai bine de 13-14 ani in urma…dincolo de asta insa nu in el si nu el ma mantuie, nu el e cel care tine cheile adevarului…Asta am inteles o demult de tot…in viata de credincios am avut cateva dezamagiri, privind pe cutare pastor… sa le zic asa…anterior…
  Probabil cea in speta, daca nu as crede in Hristos, ar fi cea mai mare de acest fel…
  Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, pînă acolo încît să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi….zice la Marcu 13.22…
  Daca suntem cei alesi, sa ne rugam staruitor lui Dumnezeu sa nu fim cumva inselati…
  In rest, toata dragostea lui Hristos! Dumnezeu va descoperi totul, si EL, isi va apara copii…

  • AD Nu pot fi ai Lui Hristos nici unul din celelalte denominatiuni deoarece practica niste ritualuri pe care nu le gasim in biblie si nici penticostalii (care au credinta crestina de la inceput)nu ar fi ai LuiHristos daca nu ar implini Cuvintul Domnului caci nu ascultatorii ci implinitorii Cuvintului vor fi mintuiti.Mai mult,catolicii si ortodocsii practica un botez care nici nu este pomenit in Biblie deci unde este nasterea din nou despre care ii vorbeste Domnul Isus lui Nicodim?Dami un singur copilas in Biblie care ar fi fost botezat.Multa sanatate si binecuvintare sati dea Domnul.

 4. auzi ca Fratele Pustan si Ianovici duc poporul catre cer !! Fratilor care va ocupati de acest site,mai stati in pocainta si aproape de Altar si de Scriptura !! Doar Domnul Isus duce oamenii la cer !! Si ai dreptate: sunt pline bisericile de oameni care vor sa auda pe oameni ca Pustan si Ianovici si tot mai putini cae vor sa auda pe Domnul .. TREZIREE POPOR AL DOMNULUI CA E APROAPE VREMEA SFARSITULUI !!!

Leave a Reply