Wizz Air îşi suspendă zborurile pe rutele spre Israel din 12 martie până în 23 martie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Wizz Air îşi suspendă zborurile pe rutele spre Israel din 12 martie până în 23 martie

Asculta informatia

Transportatorul low-cost Wizz Air a anunţat marţi că îşi suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv şi Eilat începând cu 12 martie ca urmare a deciziei autorităţilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toţi pasagerii care sosesc în ţară, în cadrul acţiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus potrivit, news.ro 

Zborurile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv.

Guvernul israelian a anunţat luni seara decizia de a înăspri condiţiile de acces în Israel, timp de 14 zile, începând de joi, 12 martie, ora 20:00, cu scopul de a-şi proteja populaţia de răspândirea coronavirusului, iar punctele de trecere vamală spre Iordania vor fi închise. Măsura se aplică persoanelor de orice naţionalitate/cetăţenie.

Reprezentanţii companiei spun că Wizz Air poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene.

”Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au achiziţionat biletele”, mai afirmă ei.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close