Quantcast
Yariv Levin îndeamă Croația să-și mute ambasada la Ierusalim – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Yariv Levin îndeamă Croația să-și mute ambasada la Ierusalim

Asculta informatia

Președintele Knessetului, Yariv Levin, s-a întâlnit la Ierusalim cu ministrul croat al afacerilor externe Gordan Grlić-Radman și a cerut țării sale să-și mute ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza TPS si alfaomega.tv

Aceasta este prima vizită a lui Grlić-Radman în Israel și vine la câteva zile după marcarea a 23 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două țări.

Citeste si: Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți!

În timpul întâlnirii, Levin l-a îndemnat pe Grlić-Radman să lucreze pentru mutarea ambasadei Croației la Ierusalim.

Reuniunea lor a avut loc la doar câteva zile după ce Serbia a anunțat că își va muta ambasada la Ierusalim, devenind prima țară europeană care o va face. Kosovo a anunțat, de asemenea, că va deschide o ambasadă în capitala Israelului.

Grlić-Radman s-a întâlnit și cu premierul Benjamin Netanyahu, cu ministrul de externe Gabi Ashkenazi, cu ministrul apărării Benny Gantz și cu ministrul turismului, Assaf Zamir.

„Croația rămâne ferm angajată să consolideze relațiile și oportunitățile de cooperare ale Israelului și Croației.” a spus Grlić-Radman.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply