YouTube blochează videoclipurile legate de teoria prin care tehnolgia 5G transmite coronavirusul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

YouTube blochează videoclipurile legate de teoria prin care tehnolgia 5G transmite coronavirusul

Asculta informatia

YouTube va bloca videoclipurile cu teorii ale conspirației care răspândesc informații despre legăturile dintre tehnologia 5G și coronavirus, după ce au fost raportate mai multe incendieri a unor stâlpi de telecomunicații cu tehnologie 5G în Marea Britanie.

Compania va elimina activ videoclipurile care încalcă politicile sale, au transmis reprezentanții YouTube, citați de The Guardian. Totuși, videoclipurile despre tehnologia 5G, dar care nu menționează “coronavirus”, sunt încă permise pe site.

Citeste si: Mai multe antene 5G au fost incendiate în Marea Britanie, din cauza teoriilor care susţin că acestea sunt de vină pentru răspândirea COVID-19

Reprezentanții YouTube spun că aceste videoclipuri nu vor mai putea fi monetizate și pot fi eliminate din rezultatele căutărilor de pe platformă.

„De asemenea, avem politici clare care interzic videoclipurile care promovează metode nesubstanțiate din punct de vedere medical pentru a preveni infectarea cu coronavirus (…) și eliminăm rapid videoclipurile care încalcă aceste politici atunci când ne sunt semnalate

De asemenea, am început să reducem unele recomandări, cum ar fi teoriile conspirației legate de 5G și coronavirus, care ar putea dezinforma utilizatorii în moduri dăunătoare”, a spus un purtător de cuvânt al YouTube.

Decizia companiei de a reduce vizibilitatea conținutului legat de această teorie a venit în condițiile în care Vodafone a spus că au fost vandalizați și chiar arși 2 stâlpi de telefonie cu tehnologie 5G, în Regatul Unit. Încă 3 stâlpi au fost arși săptămâna trecută în Marea Britanie.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close