Quantcast
Zeci de mii de coreeni, în doliu pentru liderul sectei Moon – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Zeci de mii de coreeni, în doliu pentru liderul sectei Moon

Asculta informatia

Mii de adepți ai bisericii Unificării s-au reunit la sediul principal al bisericii, în Coreea de Sud, pentru a plânge moartea liderului lor, Sun Myung Moon.

Foto: AFPSute de autobuze cu bărbați și femei îmbrăcați în alb și negru (culorile doliului) sosesc în fiecare dimineață la sediul bisericii, din Gapyeong, situat la o distanță de 60km este de capitala Soeul. Peste 150.000 de persoane din Coreea de Sud sunt așteptate să participe la înmormântarea care va avea loc pe 15 septembrie.

„Mă simt mai tristă decât atunci când au murit părinții mei…” a declarat pentru AFP o tânără în vârstă de 20 de ani. „Nu mi-am închipuit niciodată că adevăratul tată ne va părăsi atât de curând,” a mai spus tânăra.

Sun Myung Moon, fondatorul Bisericii Unificării, cunoscută și sub numele de „secta Moon” a murit în noaptea de duminică spre luni. Moon, care pe lângă biserică, a reușit să formeze și un adevărat imperiu economic, avea 92 de ani.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply