Quantcast
„Zona tampon” a avortului introdusă în nordul Angliei – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

„Zona tampon” a avortului introdusă în nordul Angliei

Consiliul municipal din Manchester a interzis rugăciunea și protestele pașnice în afara unei clinici pentru avorturi prin aprobarea unei zone tampon. Personalul și pacienții de la clinica Marie Stopes din Fallowfield susțin că au fost hărțuiți de oamenii care se rugau acolo.

Însă Robert Colquhoun, din organizația pro-viață ”40 Days For Life”, a spus că pichetările au fost pașnice, în duh de rugăciune și legale.

Directorul adjunct al institutului, Ciarán Kelly, a declarat că această hotărâre încalcă libertatea de exprimare: Interzicerea în acest mod a rugăciunii și a protestelor pașnice este un atac clar asupra libertății de exprimare.

Într-o societate liberă, oamenii ar trebui să poată expune în mod rezonabil și pașnic punctele lor de vedere în piața publică. Hărțuirea sau întreruperea dacă au avut loc sunt, desigur, inacceptabile și de aceea există deja legi împotriva lor.

Dar ceea ce știm este că, de fapt, au avut loc acte de violență împotriva celor care susțin dreptul la viață a bebelușilor și care au fost în zonă pentru a oferi ajutor și sprijin femeilor care s-ar putea să aibă anumite îndoieli în legătură cu avortul.

Și cu această decizie, consiliul a arătat în mod clar o nesocotire dureroasă față de persoanele care sunt în viață astăzi doar pentru că mamele lor au întâlnit pe cineva gata să le ofere o alternativă la avort.

Sursă: GNA via alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply