Marturii cutremuratoare: Un lider religios musulman a cerut unui taximetrist o Biblie – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Marturii

Marturii cutremuratoare: Un lider religios musulman a cerut unui taximetrist o Biblie

Asculta informatia

Un lider al unui grup misionar a relatat recent la postul de radio „The Voice of the Martyrs” despre 2 povesti extraordinare de viata care au dus la convertirea de la terorismul islamic, la crestinism.

safe_image.php_

Liderul, prezentat drept „Julian” (pentru a i se proteja identitatea), lucreaza in cadrul unei organizatii misionare care activeaza pe teritoriul Siriei. El a explicat cum un luptator din gruparea Statul Islamic a avut un vis care i-a schimbat intreaga viata.

„Un luptator jihadist, a avut pe neasteptate o viziune a unei cruci. Pentru un luptator ISIS acest lucru nu inseamna nimic bun. E un semn prost”, a spus Julian.

Luptatorul jihadist a apelat la Internet pentru a gasi site-uri musulmane care sa-l ajute sa-si mentina credinta lui in pofida visului avut. In urma cautarilor pe internet a dat accidental peste un site crestin, care i-a schimbat profund perspectiva de viata.

„Luptatorul terorist a parasit ulterior Siria, pentru a merge in Turcia cu dorinta de a intalni un credincios care sa-i impartaseasca Evanghelia si sa treaca la credinta crestina”, a explicat Julian.

Misionarul a continuat cu a doua poveste: Un crestin, sofer de taxi in Liban, era aproape de granita siriana cand un sheik – un lider religios musulman – a intrat in masina si i-a cerut sa-l duca la aeroport. Intrebarea pe care i-a adresat-o sheik-ul aproape ca l-a socat pe sofer. „Am zbor catre Arabia, dar pe drum as dori sa gasesc o Biblie. Ma poti ajuta?”

Soferul de taxi care i-a dat propria Biblie, a intrebat ulterior de ce un lider musulman ar dori sa citeasca texte crestine…

„Sunt din Arabia si sunt sheick. Am fost in Siria pentru a purta jihadul impreuna cu luptatorii ISIS. M-am saturat sa ucid. Trebuie sa fac ceva mai bun cu viata mea”, a raspuns liderul musulman.

afirmativ.com

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close