VIDEO: Cuvantul lui Dumnezeu face minuni: Un pescar dat disparut a supravietuit 66 de zile pe mare

Asculta informatia

Un pescar din SUA care a fost dat disparut in urma cu mai mult de doua luni, a fost gasit in mod miraculos in viata si in stare buna de sanatate.

resizedimage (1)

 

Louis Jordan, de 37 de ani, a fost gasit de o nava oceanica sub pavilion german la 66 de zile de la disparitia sa.

Marinarii vasului din Germania l-au gasit pe temerarul pescar stand pe fundul barcii sale rasturnate, la o distanta de 200 de mile in largul coastei din Carolina de Nord.

Cand am vazut vasul apropiindu-se am ridicat bratele si le-am fluturat. Ei m-au vazut si s-au apropiat de mine. Cand m-au salvat, am multumit lui Dumnezeu pentru mila si credinciosia Lui”, a declarat Jordan.

„Un echipaj medical al Garzii de Coasta din Carolina de Nord s-a deplasat cu un elicopter la nava si l-a preluat pe Jordan pentru a-l transfera la un spital din Virginia, a declarat Krystyn Pecora, purtator de cuvant al Pazei de Coasta.

Naufragiatul a fost internat cu o accidentare la umar si deshidratare, dar in mod surprinzator nu a fost necesar sa ramana mai mult timp internat in spital, asa incat a fost externat in scurt timp.

Tatal sau, Frank Jordan, a spus ca la inceput nu a fost prea ingrijorat de fiul sau, deoarece stia ca Dumnezeu va fi alaturi de el.

Cu toate acestea, dupa aproape doua luni a crezut ca fiul sau nu mai e in viata: „Dupa doua luni de la disparitie am inceput sa ma gandesc ca e posibil sa-mi fi pierdut fiul. Dar m-am rugat si am citit continuu Biblia. Am cerut ajutor de la Dumnezeu care pretuieste atat de mult viata si familia”, a declarat Frank Jordan.

Sursa: acontecercristiano.net via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *