Quantcast
Proiect inedit in Marea Britanie: „Votati-L pe Iisus” – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Proiect inedit in Marea Britanie: „Votati-L pe Iisus”

O congregatie din apropierea orasului Manchester a propus un proiect inedit care urmeaza sa se desfasoare pana pe data de 7 mai si care se numeste Votati-L pe Isus.

ivot-Isus-150x150

Congregatia Ringway Life din Altrincham, o localitate aflata la 12 km de Manchester a achizitionat domeniul web www.votejesus.co.uk si a tiparit in vederea distribuirii circa 15.000 de pliante-manifest care contin un mesaj si o invitatie la o mare adunare care va avea loc pe data de 30 aprilie.

„Scopul nostru principal este de a arata cine este Iisus si ce poate El sa faca pentru noi”, a declarat Beryl Emm, unul dintre organizatorii proiectului.

„Speram ca oamenii vor citi manifestul, unii poate vor accesa site-ul, iar altii vor participa la adunarea noastra din seara de 30 aprilie”, a continuat Emm.

Ideea ineditului proiect a fost pusa in practica in doar o saptamana si se spera ca un numar mare de oameni sa participe la actiunile care vor avea loc. Initiatorii proiectului local spera ca ideea votului pentru Iisus sa ajunga la nivel national.

„Imaginati-va cum ar fi daca fiecare adventist din Marea Britanie ar accesa site-ul timp de 30 de secunde si ar acorda votul lor pentru Iisus”, a lansat provocarea pastorul congregatiei Geoff Smith.

„Si cum ar fi daca ar invitat pe prietenii lor sa voteze la fel de bine pentru Iisus? Dar daca initiativa ar putea fi promovata si dincolo de granitele tarii? Sunt multi oameni care-L iubesc pe Iisus si cu siguranta ar dori sa-I acorde votul lor. Acesta este visul membrilor congregatiei Ringway Life”, a incheiat pastorul.

Cine doreste sa raspandeasca cuvantul si sa-L voteze pe Isus o pot face pe site-ul: Vote Jesus

Sursa: adventist.org.uk via afirmativ.com

Despre

Leave a Reply