Quantcast
SFARSITUL LUMII E TOT MAI APROAPE. Pentru că fiul GAY nu poate PROCREA, o femeie de 61 de ani și-a adus pe lume propria NEPOATĂ – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

SFARSITUL LUMII E TOT MAI APROAPE. Pentru că fiul GAY nu poate PROCREA, o femeie de 61 de ani și-a adus pe lume propria NEPOATĂ

Uma Louise Dougherty-Eledge a fost adusă pe lumea de cea care îi este bunică. Totul a fost posibil cu ajutorul fertilizării in vitro.

Matthew Eledge și Elliot Dougherty sunt un cuplu gay căsătoriți din Nebraska. Cei doi și-au îndeplinit visul de a avea un copil cu ajutorul rudelor de sânge. Mama lui Matthew Eledge a acceptat să fie fertilizată in vitro, folosindu-se spermă de la fiul său și ovulele care au fost fertilizate au provenit de la Lea Yribe, sora lui Elliot Dougherty, conform honey.nine.com.au.

La început, bărbații s-au gândit că nu ar fi posibilă ca mama unuia dintre ei să le poarte copilul, principalul motiv fiind vârsta. În timp ce căutau candidate pentru a deveni mamă biologică a copilului lor, soții i-au povestit medicului despre propunerea lui Cecile. În mod neașteptat, medicul s-a arătat dispus să studieze cazul.

După mai multe teste, specialiștii în sănătatea reproducerii din cadrul Spitalului Metodist de Femei din Omaha, au ajuns la concluzia că, în ciuda vârstei sale, stilul de viață sănătos pe care Cecile l-a avut, îi permite să poată purta în pântece copilul fiului său. Procesul a început fără probleme și Cecile a început să găzduiască embrionul format din materia primă a lui Matthew, fiul lui Cecile și un ovul al surorii lui Elliot, în vârstă de 25 de ani.

Timpul care a trecut între planificare și sarcină a durat mai mult de doi ani. În cele din urmă, la data de 25 martie a acestui an, la ora 6:06 dimineața, Cecile a născut fiica fiului său Matthew, care este de altfel, prima nepoată a femeii.

„Când ești gay însurat și vrei și un copil trebuie să știi că poți să-ți întemeiezi o familie într-un mod special”, a spus Matthew Eledge. „Sunt moduri unice în care îți poți crea o familie”, a completat și soțul lui, Elliot Dougherty. „Au fost multe femei de la colegiu care s-au oferit să poarte sarcina și să nască acest copil, dar când a fost vorba să se întâmple asta au dat înapoi, era o responsabilitate prea mare”, a dezvăluit Eledge, care este profesor. Bunica și mătușa au ajutat la nașterea fetiței Alte opțiuni li s-au părut necorespunzătoare celor doi bărbați, care se simțeau de parcă trebuiau să cumpere un copil.

„În primul rând, ne simțim norocoși că am avut aproape două femei altruiste care au putut să facă asta pentru noi”, a spus Eledge. Soțul lui, Dougherty, care lucrează ca hair-stilist, a scris pe Facebook următorul mesaj: „Ce onoare pentru noi să avem aceste două femei în viața noastră. E ca un vis frumos”.

Sursa: EVZ

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply