Quantcast
A decedat si ultima soră a lui Billy Graham – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

A decedat si ultima soră a lui Billy Graham

Ultimul membru al fraților evanghelistului Billy Graham, Jean Graham Ford a murit pe 29 februarie, a anunțat familia. Tot evanghelistă ea avea 91 de ani.

Era cu paisprezece ani mai tânără decât fratele ei Billy Graham. Jean Graham Ford a murit pe 29 februarie în urma unui accident vascular cerebral la vârsta de 91 de ani, a anunțat familia vinerea trecută. 

Într-o declarație, evanghelistul Franklin Graham, nepotul ei, i-a adus un omagiu: „Mătușa mea Jean Îl iubea pe Domnul Isus Hristos, familia ei, Biserica  și lucrarea lui Dumnezeu în lume.Ea și soțul ei, dr. Leighton Ford, au fost întotdeauna un mare sprijin pentru tatăl meu pe parcursul slujirii sale.”

Deși a contractat poliomielita la vârsta de 11 ani, o boală care i-a paralizat gâtul, Jean Graham Ford i-a slujit lui Dumnezeu toată viața, potrivit celor apropiați.

 La fel ca soțul ei Leighton Ford, ea s-a dedicat evanghelizării începând cu 1985.

„Ne va lipsi în această viață, dar așteptăm cu nerăbdare veșnicia împreună în prezența Salvatorului nostru, Isus Hristos Domnul.” , a spus Franklin Graham.

 Odată cu această nouă moarte, toți frații lui „Billy Frank”, așa cum îi plăcea ei să-l numească au dispărut. 

Billy Graham, cel mai mare dintre cei patru copii, a murit la vârsta de 99 de ani în 2018. Catherine Graham McElroy a murit în 2006, la vârsta de 86 de ani, în timp ce Melvin Graham a murit în 2003, la vârsta de 78 de ani. Lui Jean Graham Ford i-au rămas soțul Leighton, fiul ei Kevin și fiica ei Debbie.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply