Misiune

Seara Misionara la Biserica LOGOS Ploiesti

Dintotdeauna, cuvintele Mantuitorului “mergeti in toata lumea si propavaduiti Evanghelia la orice faptura” au fost intelese ca o chemare clara si categorica adresata crestinilor nascuti din nou de a impartasi oricarui om vestea buna a mantuirii prin credinta in Domnul Isus Hristos.

Cei mai multi dintre crestini si-au asumat aceasta chemare si i-au dat curs prin proclamarea Evangheliei semenilor lor, in diferite moduri si in contextul geografic si social in care acestia isi traiesc viata.

Altii, desi putini, au acceptat acest indemn biblic ca pe o chemare personala de a duce mesajul Evangheliei oamenilor de pe intregul pamant, renuntand la avantajele existentei obisnuite si alegand sa-si riste viata sau sanatatea pentru a misiona de dragul sufletelor pierdute si aflate in cel mai cumplit intuneric spiritual.

Acestora din urma, misionari fara granite ai Imparatiei lui Dumnezeu care trudesc cu mult zel pentru castigarea oamenilor nemantuiti, biserica acestor vremuri trebuie sa le arate apreciere sfanta, incurajandu-i pentru consacrarea lor pe altarul misiunii transculturale si sustinandu-i atat spiritual, cat si financiar, potrivit nevoilor existente in aceste lucrari speciale.

Acesta este si temeiul organizarii unei noi Seri Misionare la Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6, in data de Duminica, 16 septembrie 2012, orele 18.00, eveniment la care participantii au atat sansa sa asculte noi marturii personale ale Emanuelei Icatoiu, misionara in Africa de Sud, cat si ocazia sa o incurajeze si s-o sustina pentru continuarea activitatii sale misionare.

Evident, si la aceasta intalnire de suflet cu Ema Icatoiu, intrarea este libera, usile Bisericii LOGOS Ploiesti ramanand deschise pentru orice persoana dornica sa asculte o noua marturie de viata misionara!

Citește și:  Slujba Duhovniceasca pentru persoanele cu dizabilitati la Ploiesti
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 62

Close